Be Connected webinar series

Het collectief, bestaande uit ATIM en Chain-Sys, treedt in samenwerking om de geïnteresseerden van bruikbare data management know-how te voorzien. De eerste webinar zal live via LinkedIn uitgezonden worden op 21 april 16:00 CET.

Tijdens deze sessie zullen de data-doktoren René van Luxemburg (ATIM) en Adithya Rajkumar (Chain-Sys) met elkaar in gesprek gaan over het eerste onderwerp Data Quality. Hier zullen zij het onder andere hebben over:

– Het beoordelen van de kwaliteit en volledigheid van je data
– Het archiveren van kritieke data voor toekomstige besluitvorming
– Het ontwikkelen en ontwerpen van een duurzame datastrategie
– Het analyseren van data tot bruikbare inzichten
– Het verbeteren van de klantervaring door een naadloze data-life-cycle
– En uiteraard zal er ruimte zijn voor vragen

Chain-Sys is een innovator op het gebied van Data Management

Het succes van Chain-Sys wordt grotendeels toegeschreven aan het feit dat ze sterk zijn in het doorzien en begrijpen van de kern van organisaties en er daarmee voor kunnen zorgen dat alle bedrijfsonderdelen naadloos op elkaar afgestemd zijn.

Chain-Sys begon allereerst met het ontwikkelen van hun eigen ERP-systeem, dat momenteel wereldwijd door bedrijven gebruikt wordt. Daarna zijn zij aan de slag gegaan met het ontwikkelen van hun Smart Data Suite, welke bedrijven helpt met het beheren van dataprocessen. Het platform is gespecialiseerd in migratie, integratie, consolidatie, vereenvoudiging, masterdatabeheer, kwaliteit, governance en visualisatiesoftware. Tevens zijn zij gevestigde partners van onder andere Oracle, SAP en Salesforce.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *