Reviews

8,5 58 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

7

Gewoon goed

Geen op of aanmerkingen over hoe het verlopen is
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 25 maart 2024
8

Solide, multimediale training met de juiste ondersteuning.

Ik waardeerde vooral het feit dat ik het onderwerp Lean via vele kanalen kon bestuderen. Ik werk het beste met geschreven theorie en boeken, dus de aantekeningen en het boek waren voor mij een goed medium. Daarnaast was de steun van onze docenten bij het beantwoorden van onze vragen en het uitwerken van de theorie cruciaal bij het verwerken van de stof. Ik vond het niet zo leuk dat het examen grotendeels gebaseerd was op exact dezelfde vragen als onze tests. Gezien de moeilijkheid ervan was het echter begrijpelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21 maart 2024
8

Goede begeleiding en verzorging, was van A tot Z geregeld!

Goede begeleiding en verzorging, was van A tot Z geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 maart 2024
4

Andere type vragen

Andere type vragen dan op de oefenexamens. Bijvoorbeeld: 4 stellingen, welke 3 van de 4 is (on)waar Examen bevatte 1 rekenvraag. Oefen examen bevatte soms wel 8-10 rekenvragen.

Reactie van het bedrijf

Beste Danny, Allereerst willen we je bedanken voor je feedback; het spijt ons ten zeerste te horen dat je ervaring met onze oefenexamens niet aan je verwachtingen voldeed. Bij ATIM Academy streven we ernaar hoogwaardig studiemateriaal aan te bieden dat een goede voorbereiding vormt op het werkelijke examen. Onze oefenexamens worden samengesteld door willekeurig 80 vragen te selecteren uit een uitgebreide pool van 500 vragen. Door het examen tot drie keer te oefenen, krijg je de kans om een groot deel van deze vragen te zien en ermee te oefenen. Dit zorgt voor een gevarieerde ervaring elke keer dat je oefent. We begrijpen dat dit soms kan leiden tot verschillen tussen de oefenvragen en de vragen die je tegenkomt tijdens het echte examen. Alle vragen zijn echter nauwkeurig afgestemd op de Body of Knowledge (BOK) van IIBLC, om ervoor te zorgen dat ze relevant en representatief zijn. Jouw feedback is zeer waardevol voor ons. We zullen alle vragen opnieuw bekijken en indien nodig aanpassingen maken om de kwaliteit en relevantie van ons studiemateriaal verder te verbeteren. Jouw ervaring helpt ons onze diensten te verbeteren en we waarderen het delen van jouw inzichten ten zeerste. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, dan horen we die graag. We staan klaar om je bij jouw voorbereiding te ondersteunen. Met hartelijke groeten, ATIM Academie

Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rotterdam - 18 maart 2024
8

Professionele organisatie

Zaal met klasopstelling en 2 versies van het examen.Na een duidelijke uitleg, begonnen aan het examen. Begeleider zat voorin de zaal, bij vragen direct contact. Zaken werden goed opgepakt en er volgde een snelle terugkoppeling. Zo snel zelfs dat de volgende dag het opgelost was. Dank voor de snelle handeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 18 maart 2024
10

Prima georganiseerd!

Goed georganiseerd, helder gecommuniceerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 18 maart 2024
9

Leuke, interessante en leerzame training

De training is actueel, intensief en heel leerzaam. Desondanks was het een leuke en gezellige training in een ontspannen sfeer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide - 10 februari 2024
9

Goed georganiseerd en bereikbare locaties

Twee ervaringen gehad, eentje in Zwolle bij het Mecure Hotel en een keer in Den Bosch. Beide locaties zijn erg goed te bereiken met de auto en verder was de examen afname ook goed georganiseerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 20 december 2023
9

Goed examen

Examen helder en duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 19 december 2023
9

Goed georganiseerde examendag.

Qua locatie is Fletcher Hotel in Nieuwegein lekker centraal. Ook binnen in het hotel is alles goed geregeld qua mensen en faciliteiten. Alle regels werden duidelijk besproken en ook krijg je tijdig via de mail een herinnering voor je toets. Goed geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westervoort - 18 december 2023
10

Goede praktijk gerichte opleiding met voldoende theorie

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Niet alleen in de schoolbanken en het opnemen van de theoretische stof, maar ook voldoende ruimte voor de praktijk opdracht en gerichte spellen die sloegen op de stof die we op de cursusdag kregen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 18 december 2023
10

Goed

De docent was heel goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belgium - 10 juli 2023
9

Top cursus

Bedankt Henk voor de leuke en leerzame cursus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 6 juli 2023
9

Alleen examen gedaan

Ik heb de green belt training bij masters in lean gevolgd en heb alleen via jullie examen gedaan. De locatie van het examen was prima, goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Ook de surveillanten waren prima, ze gaven duidelijke uitleg en waren niet opvallend aanwezig. Ook werd er een aantal malen duidelijk aangegeven hoeveel tijd er nog was. Ik ben dan ook tevreden over de organisatie rondom het examen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 20 juni 2023
9

Verhelderend, leerzaam en interactief

Fijne cursus met veel aandacht voor toepassing in je eigen werkveld. Veel interactie tussen de cursisten en met de docent. Goede voorbereiding op het examen. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- St.-Michielsgestel - 20 juni 2023
9

Prettig

Prettig ervaring, goede duidelijke communicatie over de cursus en het examen proces. Ook behulpzaam met het voorbereiden en aanbieden van extra help. Enig verbeterpunt zou zijn het starten van het examen proces, een voor een de leden aftekenen duurde langer dan gedacht. Overal raad ik de cursus en het examen zeker aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terheijden - 20 juni 2023
7

Het heeft mij veel inzichten gegeven!

Met de vele theorieën heb ik geleerd om op een andere manier naar de processen te kijken. Er valt nog veel winst te behalen! Het geeft mij nu een goede basis om medewerkers inzicht te geven in wat lean werken voor ze oplevert. De medewerkers er meer bij betrekken is wel de sleutel. De combinatie van les in het nederlands en de boeken, thermen en examen in het engels maakte het soms verwarrend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot - 20 juni 2023
9

hele leuke training

leerzaam en leuk. Examen was moeilijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - 20 juni 2023
8

Prima examen, te lang wachten op de uitslag

Niveau was prima, niet bijzonder hoog. 4 tot 6 weken op de uitslag van een meerkeuze examen wachten is wel echt bizar lang.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 20 juni 2023
8

Goed

Het was een goede locatie. Alleen er stond niet super goed aangegeven waar het precies was. Ik was een van de3 eerste en de receptie moest bellen over waar wij precies zaten. Er werd verteld dat je pas na 2.5 uur weg kon maar gelukkig was dat niet zo want ik was al klaar na 40 min.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meteren - 19 juni 2023
10

Goed geregeld!

Naar verwachting, simpel en effectief!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalten - 19 juni 2023
8

Uitmuntend, wel intensief

Verrijking van kennis en vaardigheden. Directe koppeling van theorie en praktijk. Een aanvulling voor elke logistieke professional
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naaldwijk - 16 juni 2023
8

Goede informatie over alles en ook zelf veel mogen doen.

Zeer goed uitleg en veel dingen zelf ook mogen doen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwegein - 5 juni 2023
10

Niks meer aan doen

Hoog niveau les en veel opgestoken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 5 juni 2023
8

Interesting training

Interesting for young professionals in the supply chain area. Help understanding theoretical concepts used every day.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 31 mei 2023
8

Goede fresh-up training

-fijne trainer met veel praktijkervaring/voorbeelden, luistert prettig -lesstof soms te high level en gaat soms zo snel dat je wel nog wat zelfstudie en opdrachten nodig hebt om het ook echt te begrijpen en te kunnen toepassen. Zelfs de trainer gebruikt aanvullende slides voor betere duiding. Veel theorie en geen praktijk -modules niet altijd evenredig verdeelt over de tijd, met name sessie 1 tijd tekort en sessie 4 tijd over. Zou die volgorde wat wijzigen. -lesstof is voor iemand met scm achtergrond veelal niet nieuw maar wel waardevolle opfriscursus
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek - 31 mei 2023
8

Relevante theoretische kennis verbreding

De training zoomt in op de gehele theoretische S&OP cycle die gevolgd zou moeten worden om een zo'n effectief mogelijk planning process op te zetten. Vervolgens wordt deze met praktische voorbeelden toegelicht en besproken. De theorie is relevant voor hetgeen wij als SC professionals dagelijks mee te maken hebben en maken het mogelijk om met een helikopter view te kijken naar hetgeen er gebeurt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch - 30 mei 2023
9

very inspiring

All information are provided timely and sufficient.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zoetermeer - 30 mei 2023
8

Veelzijdige uitleg van leraar door veel praktijkvoorbeelden

Zeer leerzame opleiding waar ontzettend veel aspecten vanuit de supply chain worden besproken. Tempo van de cursus lag wel erg hoog. Het uitleggen van het lesmateriaal met behulp van veel praktijk voorbeelden maakt het een goed te volgen cursus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HUNSEL - 12 mei 2023
10

Kompetent, angenehme und sinnvolle Weiterbildung

Gute strukturierte Wissenvermittlung für den CPIM von einen sehr erfahrenen Mentor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dresden - 4 april 2023
10

Sehr guter Kurs

Der Kurs bei Maarten war sehr gut. Das Thema ist anstrengend, das Material sehr umfangreich und erfordert viel Konzentration und Zeit. Maarten hat den Kurs super geleitet. Er war sehr nett, hat super erklärt und hat sich für alle Fragen Zeit genommen. Sehr gut hat mir auch gefallen, dass er sich für unsere Firma und vor allem für uns als Teilnehmer interessiert hat. Er hat Späße mitgemacht. Es gab ausreichend Pausen. Das Tempo war sehr gut. Der Kurs bei Maarten mit wirklich ganz toll.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dresden - 4 april 2023
10

Goed bereikbaar en goed geregeld

Het examen was goed georganiseerd en de locatie was goed bereikbaar. De gegeven informatie was ook duidelijk. Wellicht had kunnen worden aangegeven dat de toets schriftelijk op papier was en niet per computer. Maar gelukkig werd alles gefaciliteerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 20 maart 2023
9

The sessions were informative and effective

The quality of the course was good. The training sessions were very targeted and I learned a lot of new things.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heijen - 20 maart 2023
8

Goede uitleg door een instructeur die goed de groep kan inschatten.

Een instructeur die goed rekening houd met de groep, deze ook betrekt tijdens de lessen. De tijd neemt om vragen te beantwoorden en uit te leggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- polman - 20 maart 2023
10

Geweldige cursus!

Mijn ervaring met de cursus is positief. Ik heb enorm veel geleerd ervan en weet dit nu ook toe te passen op de werkvloer. De trainer (David van Elk) was erg duidelijk en de manier hoe hij les gaf was fijn. Zeker een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 9 januari 2023
9

Persoonlijke benadering, goede organisatie

3 keer een examen via Atim afgelegd. Netjes verzorgd. Heldere communicatie en snelle reactie op vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 6 januari 2023
8

Was veel herhaling voor mij maar zeker geen kwad

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 20 december 2022
9

Zeer positief

De locatie is goed onderhouden en erg fijn en rustgevend. Lokalen zijn ruim opgezet en goed geventileerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20 december 2022
9

Nette en keurige dienstverlening

Goed geregeld, alles lag gereed, duidelijke uitleg en verloop van het examen was prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen - 20 december 2022
7

Ik heb de klassikale training als toegevoegde waarde in mijn voorbereiding ervaren.

Het fijne aan de klassikale training is dat het ruimte voor discussie geeft waardoor ik persoonlijk de stof beter begrijp dan via zelfstudie. Daarnaast zijn er oefenvragen gemaakt die een beeld geven over wat er te verwachten is op het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 19 december 2022
6

Kan meer gericht worden op de office en niet alleen Lean/Kaizen in het algemeen

Bij een ander instituur heb ik al Lean en Kaizen trainingen gevolgd. Ik had nu gehoopt dat de focus meer op de office gericht zou zijn ipv alleen Lean en Kaizen in het algemeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Budapest - 19 september 2022
7

Goede trainer, wel starre theoretische cursus

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 11 juli 2022
9

Heel informatief en interessant

De cursus was best uitgebreid en heel informatief. Soms zou ik verwachten dat er op bepaalde aspecten meer ingegaan zou worden. Ik vond 1 lesdag van 7,5 uur best lang. Ik zou liever meer lesdagen van max 4 uur willen hebben. Het is best lastig om de hele dag geconcentreerd te blijven. Het enige wat tegenviel was de locatie in Vianen. Ik moest naar de cursus vanuit Eindhoven komen en elke keer zat ik 's ochtends en 's middag heel lang in files wat 3 uur rijtijd bij elkaar was. Dat is heel veel tijd. Ik zou liever een cursus [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 25 juni 2022
8

Goed verzorgd

Heldere communicatie over het te volgen examen op een prettige locatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 21 juni 2022
8

Ontzettend leuke en waardevolle training

Veel opgestoken en geleerd. De materie is direct toepasbaar in de praktijk en werd op een leuke manier onderwezen. Ik ben blij dat ik de opleiding gevolgt heb en kan het iedereen die in het werk met processen te maken heeft aanraden. Veel examen vragen vond ik discutabel op de manier dat zij gesteld werden en het wachten (4 tot 6 weken) op de uitslag vind ik niet van LEAN getuigen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 21 juni 2022
9

Leerzame ervaring

Met deze interessante cursus ben ik veel wijzer geworden over de achtergrond en de te gebruiken tools voor binnen projecten. Duidelijke en leerzame cursus. Zeker een aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - 21 juni 2022
10

Fijne ondersteuning & duidelijk

CPIM Part 1 klassikaal gevolgt & Part 2 middels een zelf studie. Beide ervaringen waren prima en ATIM heeft prima support geleverd. Ik raad een opleiding via ATIM zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20 juni 2022
8

De opleiding is Mudaloos

Erg prettige opleiders, veel geleerd en probeer zoveel mogelijk in de praktijk toe te gaan passen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostrum - 20 juni 2022
4

Lean Green Belt Examen is geen Lean ervaring

- ze werken met batches voor de Lean Green Belt examens (komt door IIBLC) - de verwerkingstijd van de antwoordformulieren (multiple choice) is 4-6 weken (komt door IIBLC?) - geen routebeschrijving naar examenlocatie - de enige reden om het aan te bevelen is omdat er niet echt andere opties zijn

Reactie van het bedrijf

Beste Wyona, Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je het examen negatief ervaren hebt. Echter worden wij nu ook door jou beoordeeld op de richtlijnen van het IIBLC, daar kunnen we helaas weinig aan veranderen. De uitslagen van de examens zijn op 28 juni bij ons binnen gekomen en direct weer verstuurd naar iedereen. Dat is 10 dagen na het examen. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd open voor feedback. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet Team van ATIM

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 20 juni 2022
8

Ervaren en enthousiaste leraar

Alles prima geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schoonrewoerd - 17 juni 2022
10

Top Cursus

Veel geleerd in een korte tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waalwijk - 18 mei 2022
10

super goede service!

Via mijn werkgever heb ik deelgenomen aan de CPIM training. De online trainingen heb ik allemaal gevolg maar door de dagelijkse hectiek ben ik in eerste instantie niet toegekomen aan het examen doen. Ruim 1 jaar na de start van de trainingen wilde ik alsnog beide examens doen. Cassandra heeft mij super goed geholpen met advies en het vrijgeven van de inmiddels verlopen studie omgeving. Nu nog de examens met succes afronden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 14 april 2022
9

prima geregeld

examen qua organisatie prima opgezet en duidelijk uitgelegd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driel - 22 maart 2022
9

fijne ervaring

De toets was een goede ervaring. De inhoud kwam goed overeen met de stof. Een mooie locatie, goed te bereiken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 22 maart 2022
9

Goede training met deskundige trainer.

Tijdens de trainingen was er voldoende ruimte voor vragen en inbreng en werd er ruim ingegaan op praktijkvoorbeelden welke vor onze organisatie van toepassing zouden kunnen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venray - 22 maart 2022
9

Zeer professioneel

Fijne locatie, goed examen materiaal, en kleine groep waardoor rust tijdens het examen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 2 maart 2022
9

Uitstekend lesmateriaal en supergoeie docent

Ontzettend blij met de lessen, de docent en de lesstof. Examen moet nog komen, maar dat ga ik met veel vertrouwen tegemoet. Enige minpuntje is de voorkeurslocatie waaraan niet voldaan kon worden, maar verder helemaal top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 2 maart 2022
8

Enthousiaste en duidelijke lessen en leraar.

Opleiding klassikaal gevolgd en inbreng van de leraar is erg goed en duidelijk aanwezig. Dit zorgt er voor dat de theorie erg goed kan worden uitgelegd naar de praktijk (voorbeelden).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gooijer - 1 maart 2022