LinkedIn ATIM whatsapp 35   

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lean Yellow Belt, Green Belt of Black Belt ATIM opleidingen

Lean Examen

U heeft kennis en vaardigheden opgebouwd op het gebied van Lean en u wilt deze kennis aantonen met een Lean certificaat. Via ATIM kunt u een internationaal erkend certificaat voor Lean behalen.

Dankzij het internationale onafhankelijke certificatie programma van de International Independent Board for Lean Certification (IIBLC®) is er nu de mogelijkheid om toe te treden tot de gemeenschap van gecertificeerden in Lean en kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als voor uw bedrijf!

ATIM organiseert de theoretische Green Belt, Black Belt en Champion examens van het IIBLC® en heeft de coördinatie van het examen in Nederland en ook in Nordrhein-Westfalen, Duitsland. Het examen bestaat uit multiple choice vragen en duurt maximaal 3 uur. Een score van tenminste 70% is vereist om te slagen voor de test. Het Green Belt, Black Belt en Champion examen wordt in de Engelse taal afgenomen. Indien de kandidaat een succesvol Green Belt examen heeft afgelegd, mag men de internationale titel CGBL® voeren. Indien de kandidaat een ander niveau (Black Belt en/of Champion) succevol heeft beëindigd (theorie plus project), mag men de internationale titel CBBL® en CChL® voeren. Het Yellow Belt Examen, verzorgd door ATIM, wordt in de Nederlandse taal afgenomen.

U kunt starten met het certificaat Yellow Belt in Lean of het certificaat Green Belt in Lean en bouwt vervolgens per niveau op naar het certificaat Champion in Lean. U kunt niet direct instappen op het Champion in Lean niveau. Lees hieronder alles over de vervolgniveaus.