LinkedIn ATIM whatsapp 35   

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De controle hebben over een breed scala aan productieactiviteiten die plaatsvinden binnen een typische productie- of procesindustrie, kan als een concurrentievoordeel gezien worden in de hedendaagse – dynamische - economie. Om dit concurrentievoordeel te behalen moeten verschillende operaties binnen de productie kunnen worden geïdentificeerd, om op zijn beurt weer verbeteringsinitiatieven te kunnen initiëren en implementeren.

Waarom u voor deze opleiding zou moeten kiezen
De CPIA-opleiding is erop ingericht om een cursist zijn/haar kennis van een business omgeving te vergroten met daarin in het bijzonder de rol van productie. Gedurende de opleiding komen zowel relevante theorie als praktische toepassingen aan bod. Het studieprogramma van CPIA vult de bestaande leemte in het supply chain-onderwijs met een programma dat puur gebaseerd is op de praktische aspecten van de vele facetten van de supply chain, en biedt daarmee een goede kick-start voor toekomstige werknemers. Het programma behandelt onder andere de rol van productie en operaties, de rol van planning, de verschillende productiestrategieën en technische materialen, en het materiaalbeheer en technische ondersteunende functies.

Certificering
De CPIA opleiding is opgesteld door VCare Academy en wordt gezien als een van de beste certificeringsprogramma’s op het gebied van supply chain management.

 Vcare_logo.png

 

 

 

Opleidingsbrochure aanvragen TP