LinkedIn ATIM whatsapp 35   

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Magazijnen en Distributiecentra - opleiding

Naamloos 1

Verbeter uw logistieke performance!

Magazijnbeheer is een zeer belangrijk onderdeel van de logistiek. Ruwweg 60% van de fysieke distributie­kosten in Europa wordt ‘veroorzaakt’ in het magazijn. Daarnaast zijn magazijnen en de ­locatie van deze magazijnen van grote invloed op de kosten van de daadwerkelijke distributie en op de uitleversnelheid van de goederen. Reden genoeg om serieus aandacht te besteden aan ­magazijnen.

Belangrijke trends voor de komende jaren zijn het bereiken van een hogere efficiency, meer flexibiliteit en een hogere servicegraad. Moderne logistieke wensen als het werken in supply chains en het ECR-concept stellen hoge eisen aan de inrichting en besturing van uw magazijnen en distributiecentra. Wanneer u uw warehouse adequaat inricht, kunt u forse verbeteringen realiseren. Een rendementsverbetering van 25% en meer is absoluut haalbaar!

In deze cursus krijgt u een diepgaand en praktisch overzicht van en inzicht in de nieuwe ontwikkelingen op uw vakgebied. Actuele concepten waarmee u uw kosten kunt beheersen en uw prestaties substantieel kunt verbeteren, staan centraal in elke les.