LinkedIn ATIM whatsapp 35   

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandermanagement; geef succesvol leiding aan verandering,

 


Change Management | Certified Change Agent

Word gecertificeerd Change Agent!

Wilt u zo effectief mogelijk leidinggeven tijdens een veranderingsproces binnen uw organisatie? Merkt u ook dat verandertrajecten moeizaam verlopen en op weerstand stuiten? Wilt u graag iedereen op de juiste wijze meenemen in de verandering die speelt? Of wilt u meer inzicht in welke veranderstrategieën het meest effectief zijn? "Verandering is de enige constante binnen organisaties." Kostenreducties, efficiëntieslagen, verbeterprogramma's, kwaliteitstrajecten, cultuurverandering, klantgerichter organiseren... initiatieven genoeg! Wie heeft er niet mee te maken?


Dan is de opleiding Change Management uitstekend geschikt voor u. In deze boeiende opleiding maakt u kennis met alle facetten van effectief Change Management. U leert alle instrumenten toepassen en u leert vaardigheden om veranderingen binnen een team, afdeling of organisatie in goede banen te leiden. Na afloop kunt u verandertrajecten succesvol managen en weet u op effectieve wijze uw doelen te behalen. Ook ontwikkelt u inzicht in hoe leiderschap het verschil maakt en hoe u daarin bij kunt dragen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 085-782 06 88 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zenden u graag de brochure toe.

Offerte aanvragen?

Klik hier om direct een offerte aan te vragen.