APICS opleidingen

CLTD, CPIM & CSCP

Ben jij op zoek naar een internationale certificering? Haal dan je APICS certification bij ATIM!

De naam APICS zegt je zeker wat als je al langer in de supply chain werkt. 

In 2016 heeft APICS een nieuwe naam, namelijk ASCM, dat staat voor de Association for Supply Chain Management. De benaming van de opleidingen zijn wel hetzelfde gebleven, we spreken dus nog steeds van APICS opleidingen. Met een APICS-certificaat op zak heb je internationaal aanzien en garandeer je je organisatie van een hoge kwaliteit als het gaat om kennis, strategie en tactiek in de supply chain. Dus ben jij werkzaam in de supply chain en operations management, een APICS Certification kan jou zeker verder te helpen!

In de APICS opleidingen ligt de focus op het kunnen opereren in een internationale logistieke omgeving. Er is een opleiding op elk niveau, van operationeel tot strategisch. Na de opleiding heb je als werknemer de kennis die je nodig hebt om logistieke processen te verbeteren, en versterk je als organisatie je internationale positie.

 

ASCM werkt alleen met erkende opleidingspartners zoals ATIM. Hierdoor kunt je bij ATIM, als premier partner van APICS, terecht voor zowel het volgen van de APICS opleidingen, als de bijbehorende examens en certificaten.

Certified in Logistics, Transportation and Distribution

In de CLTD- modules leer je om logistieke processen, transport en distributie te stroomlijnen. De kennis die je opdoet is direct toepasbaar om de keten te verbeteren bij je organisatie. Zet jezelf als professional op de kaart, kies voor de APICS CLTD-opleiding bij ATIM.

Certified in Planning and Inventory Management

Word operations expert met de APICS CPIM opleiding. In deze opleiding leer je meer over procesmatige logistiek, ketenbeheersing en bedrijfsprocesverbetering. Wil je je kennis over productie- en voorraadbeheer verdiepen? Kies voor de hoog gewaardeerde APICS CPIM-opleiding.

Certified Supply Chain Professional

Een supply chain managementstudie waarmee je een MBA-titel behaalt. Je leert om productie- en distributieketens beter te integreren en te besturen. Verbeter de servicegraad naar jouw klanten en pak die leidersrol.