European Junior Logistician (EJLog)

De eenwording van de Europese markt ontwikkelt zich gestaag. Sinds het wegvallen van de grenzen en de invoering van de Euro, verleggen bedrijven steeds meer hun activiteiten over de grenzen, zowel binnen als buiten Europa. Voor het (internationale) bedrijfsleven is het steeds belangrijker geworden een helder beeld te hebben van logistieke certificering.

EJLog heeft als doel het opleiden tot logistiek specialist die leiding kan geven aan medewerkers op uitvoerend niveau in een enkele logistieke discipline zoals opslag of materiaalbeheer.

Onze EJLog opleiding bereidt de cursist grondig voor op de examens, geeft inzicht in de theorie en stelt de cursist in staat om de theoretische concepten toe te passen in zijn of haar eigen praktijksituatie.

De gehele opleiding is in de Nederlandse taal.

Inhoud

Wil je je certificeren? Dan moet je vier modules succesvol afronden, waaronder de twee verplichte modules.

Module 1: Basic Supply Chain Concepts (BSCC)*
Module 2: Core Management Skills (CMS)*
Module 3: Inventory Management (IM)
Module 4: Sourcing & Procurement (S&P)
Module 5: Production and Planning (P&P)
Module 6: Warehouse Management (WM)
Module 7: Transport Management (TM)
* zijn verplichte modules

Meer informatie over de inhoud van opleiding

In onze opleidingsbrochures staat alles wat je moet weten over de opleiding. Via onderstaande knop kun je vrijblijvend een brochure aanvragen.

 

Ik wil meer informatie

Voor wie?

Opleidingsniveau

Het instroomniveau is MBO. Om te slagen voor de opleiding moet je vier van de zeven logistieke modules succesvol hebben afgerond. De modules Basic Supply Chain Concept Skills (BSCC) en Core Management Skills (CM) zijn verplichte modules.

Studievorm

Zelfstudie of e-learning

Kies je voor e-learning of zelfstudie dan bepaal je zelf wanneer je begint. Wij sturen je de studiematerialen die je nodig hebt. Bij e-learning kun je gebruik maken van contactmomenten met onze docent op een vastgesteld tijdstip (in onderling overleg). Dit kan per e-mail of telefonisch.

De studiebelasting is ongeveer 100 uur bij het volgen van alle vier de modules.

Prijzen

De kosten voor het volgen van het ELog-programma zijn weergegeven in de onderstaande tabel en zijn inclusief literatuur, syllabi en overige documentatie, maar exclusief btw en examengeld.

Cursuskosten EJLog per module*

EJLog variant 1 module 2 modules 4 modules  
E-learning €  800,- €  750,- €  700,-  
Zelfstudie €  450,- €  425,- €  400,-

Als je je voor meerdere modules inschrijft, dan wordt de cursusprijs per module voordeliger.

*prijswijzigingen voorbehouden
** Neem je alle modules in één keer af, dan heb je twee jaar de tijd om de modules te volgen/af te ronden.

Btw-vrij

Volg je de opleiding particulier? We kunnen je btw-vrij factureren. Investeer in je toekomst, vraag naar de mogelijkheden.

Examen

De kosten per examen zijn €285,00 exclusief btw. Het ELog examen vindt standaard plaats op onze locatie in Nieuwegein, Den Bosch of Zwolle, maar kan sinds kort ook in Duitsland.