European Senior Logistician (ESLog)

De eenwording van de Europese markt ontwikkelt zich gestaag. Sinds het wegvallen van de grenzen en de invoering van de euro, verleggen bedrijven steeds meer hun activiteiten over de grenzen, zowel binnen als buiten Europa. Voor het (internationale) bedrijfsleven is het steeds belangrijker geworden een helder beeld te hebben van logistieke certificering. Wat kan men van iemand verwachten met een bepaalde opleiding?

ESLog richt zich op de logistieke specialist die in staat is het logistieke proces te managen en leiding kan geven aan medewerkers in een aantal logistieke disciplines (bijvoorbeeld inkooplogistiek, voorraadbeheer en productielogistiek) in zowel productie als distributiebedrijven.

Onze ELog opleiding bereidt de cursist grondig voor op de examens, geeft inzicht in de theorie en stelt de cursist in staat om de theoretische concepten toe te passen in zijn of haar eigen praktijksituatie.

Inhoud

Module 1: Basic Supply Chain Concepts (BSCC)*
Module 2: Inventory Management (IM)
Module 3: Sourcing & Procurement (S&P)
Module 4: Production and Planning (PP)
Module 5: Warehouse Management (WM)
Module 6: Core Management Skills (CM)*
Module 7: Transport Management (TM)
Module 8: Supply Chain Flows & Networks (SCFN)*
*zijn verplichte modules

Meer informatie over de inhoud van opleiding

In onze opleidingsbrochures staat alles wat je moet weten over de opleiding. Via onderstaande knop kun je vrijblijvend een brochure aanvragen.

Ik wil meer informatie

Voor wie?

Opleidingsniveau

Het instroomniveau is MBO+ / HBO. Om deze titel te verkrijgen moet je voor zes van de acht (drie verplichte en drie facultatieve modules) verschillende logistieke modules op seniorniveau zijn geslaagd.

Bijzonderheden

Vooropleiding HBO of door werkervaring functionerend op dit niveau.

Studievorm

De opleiding bieden wij aan in twee varianten; zelfstudie of via E-learning.

Zelfstudie of E-learning

Kies je voor e-learning of zelfstudie dan bepaal je zelf wanneer je begint. Wij sturen je de studiematerialen die je nodig hebt. Bij e-learning kun je gebruik maken van contactmomenten met onze docent op een vastgesteld tijdstip (in onderling overleg). Dit kan per e-mail of telefonisch.

De studiebelasting is ongeveer 100 uur bij het volgen van alle zes de modules.

Prijzen

De kosten voor het volgen van het ESLog-programma zijn weergegeven in de onderstaande tabel en zijn inclusief literatuur, syllabi en overige documentatie, maar exclusief btw en examengeld.

Cursuskosten ESLog per module*

ESLog variant 1 module 2 modules 4 modules 6 modules
E-Learning € 925,- € 900,- € 825,-  € 750,-
Zelfstudie € 475,- € 450,- € 425,- € 400,-
Examen € 285,- per module

Als je je inschrijft voor meerdere modules, dan wordt de cursusprijs per module voordeliger.

*prijswijzigingen voorbehouden
Neem je alle modules in één keer af, dan heb je twee jaar de tijd om de modules te volgen/af te ronden.

Btw-vrij

Volg je de opleiding particulier? We kunnen je btw-vrij factureren. Investeer in je toekomst, vraag naar de mogelijkheden.

Examen

De kosten voor een ATIM examen zijn €285,00 exclusief btw per examen. Je hebt drie uur de tijd voor het examen. Het ESLog examen vindt standaard plaats op onze locatie in Nieuwegein, Den Bosch of Zwolle, maar bieden wij sinds kort ook aan in Duitsland.