Project Management

De toegenomen snelheid en complexiteit waarmee organisaties met veranderingen in de omgeving worden geconfronteerd, leidt tot problemen in de bedrijfsvoering. Improviserend brandjes bestrijden leidt tot nieuwe problemen en onderbenutting van kansen. Externe partijen, bijvoorbeeld organisatieadviseurs en consultants, spelen een steeds grotere rol in de organisatie, maar lijken zich vaak aan controle te kunnen onttrekken. Een gestructureerde, projectmatige, aanpak kan dan een oplossing zijn.

Inhoud

Elke module beslaat 7 lesavonden van 3 uur. Bij een normaal studietempo is elke module in één kwartaal af te ronden. De laatste les wordt gebruikt voor toetsing van de behandelde stof.

Omdat bij het bedrijfsleven en de overheid projectmatig werken steeds gangbaarder wordt, biedt ATIM Opleiding & Training drie verschillende modules projectmanagement aan. De modules zijn zo opgezet dat ze naadloos op elkaar aansluiten, maar ook goed afzonderlijk te volgen zijn.

  • PMW 1: Projectmatig werken en projectplanning.
  • PMW 2: Projectleiding
  • PMW 3: Projectmanagement

Studievorm

E-learning

Bij de E-learning variant ontvangt u ook alle materialen én kunt u gebruik maken van contactmomenten met onze docent op een vastgesteld tijdstip (in onderling overleg). Lesmateriaal, sheets en documentatie zijn in het Engels.

Locatie

Deze training kan incompany worden verzorgd. Vraag hier een offerte aan.

Voor wie?

De opleiding is bestemd voor elke professional die direct of indirect te maken heeft met projectmatig werken, met projectgroepen en de aspecten die daarmee samenhangen.

Opleidingsniveau

  • PMW 1: MBO+, projectmedewerker en beginnend projectleider
  • PMW 2: HBO, projectleider
  • PMW 3: HBO+, projectmanager

Informatie

Meer informatie?

Wil je meer informatie over studiemateriaal, locaties, prijzen en roosters? Neem dan contact met ons op.