Over ATIM

Inspireren en helpen ontwikkelen van professionals en het

optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de supply chain.

Missie ATIM

ATIM Academy is expert in supply chain management.

In 1982 heeft René van Luxemburg ATIM opgericht als logistiek adviesbureau. Na tien jaar succes, werd het tijd voor een uitbreiding. Het aanbieden van logistieke opleidingen was de perfecte aansluiting op het logistieke adviesbureau. Door de jarenlange ervaring kon ATIM in 1996 een consultancytak opstarten om andere bedrijven te helpen.

Door de groeiende vraag naar expertise op zowel bedrijfskundig, logistiek als ICT-gebied is René in 1997 gestart met detachering en interim-management en twee jaar later met software selectie -en implementatie. 

ATIM heeft sinds 2002 de softwareactiviteiten uitgebreid waardoor het bedrijf, sindsdien, een expert is op het gebied van Forecasting en Master Data software.

Ilja Kempenaars-van Luxemburg nam het bedrijf van haar vader over in 2019. Met veel passie en commitment runt ze het bedrijf. René van Luxemburg, is nog altijd werkzaam als gewaardeerde docent.  

Medewerkers 

Ons mooie familiebedrijf heeft zo’n 40 jaar ervaring en hierdoor wij weten precies hoe het supply chain management binnen je bedrijf of organisatie geoptimaliseerd kan worden. 

Door onze kundige medewerkers kunnen wij je op verschillende manieren bijstaan met het verbeteren van de samenwerking tussen leveranciers en afnemers. Zo hebben wij zeer kundige interim- of projectmanagers in dienst die helpen de supply chain van jouw bedrijf te optimaliseren. 

Daarnaast kun je bij ATIM ook een opleiding volgen om je kennis over supply chain management te vergroten. Hiervoor werken de meest kundige docenten bij ons. Om dit allemaal te regelen bestaat onze backoffice uit verschillende medewerkers, van planning specialisten tot creatieve marketingmedewerkers. 

ATIM wil het kennisinstituut zijn voor alle mensen en

organisaties die zich binnen de supply chain willen ontwikkelen. 

Visie ATIM

Contactgegevens

Telefoon: 085-7820688
E-mailadres: info@atim.nl

Bezoekadres

Saffierborch 6
5241 LN Rosmalen

Volg ATIM Academy om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en acties

NederlandsEnglishFrançaisDeutsch