LinkedIn ATIM whatsapp 35   

+31(0)85 782 06 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Forecast Pro TRAC 

Meer informatie

Snel, eenvoudig en betrouwbaar forecasten! 
Gemakkelijk te leren en eenvoudig in gebruik.

 

Bekijk uw forecast op welke manier u wilt

Forecast Pro TRAC is het nieuwste product van de Forecast Pro softwarefamilie en ons meest veelomvat­tende product tot nu toe. TRAC is, ter ondersteuning van het S&OP-proces van uw organisatie, de perfecte oplossing voor een breed scala aan zakelijke forecasting-behoeften inclusief demand forecasting, team forecasting en forecasting en rapportering. Forecast Pro TRAC combineert alle kwaliteiten op het gebied van forecasting, grafische voorstellingen, rapportage en harmonisering. U vindt in het programma ook de geavanceerde datavisualisatie en analytische instrumenten die u nodig hebt voor het uitvoeren van een volledig forecasting-proces van wereldklasse.

Forecast Pro TRAC stelt u in staat uw gegevens en forecasts te bekijken in elke maateenheid die u wilt. Een simpel drop-downmenu laat u onmiddellijk switchen tussen maateenheden die van belang zijn voor uw organisatie, zoals euro's, verkochte eenheden of pallets.

Herschik uw hiërarchieën

Met het krachtige ‘herschikkings’-vermogen van Forecast Pro TRAC kunt u hiërarchieën onmiddellijk herschikken met slechts een paar klikken. Moet u een rapport genereren dat forecasts op productniveau laat zien, uitgesplitst per klant? En vervolgens een ander rapport dat forecasts op klantniveau laat zien, uitgesplitst per product? Geen probleem!

Focus op de items die uw aandacht behoeven en die de grootste impact hebben

Met de flexibele uitzonderingenrapportering van Forecast Pro TRAC kunt u uitzonderingen automatisch markeren, zodat u niet handmatig een lange lijst van items hoeft na te lopen; niemand houdt van het gevoel om te zoeken naar een naald in een hooiberg! De rapporten zijn eenvoudig op maat te maken, zodat deze verschillende prestatieparameters laten zien. Daarbij kunt u denken aan forecast versus historie of een actuele forecast die buiten een van tevoren gedefinieerde orde van grootte valt. Wij bieden u een snelle manier om potentiële probleemgebieden te identificeren.

Accuracy tracking

Bekijk de forecast-resultaten en meet deze tegen de werkelijke resultaten voor een continue vooruitgang. Forecast Pro TRAC houdt een archief bij van eerdere voorspellingen. Hierdoor is het mogelijk om zowel forecast vs. actuals te vergelijken als forecast vs. vorige forecast. Dit kan met behulp van de zogenaamde 'waterfall reports'.

Team forecast

Voeg een aantal forecasts samen tot een totaal. Maak grote projecten beperkt toegankelijk, waardoor werken in teams eenvoudiger wordt. Ieder maakt voor zijn eigen productgroep/regio zijn eigen forecast en een coördinator voegt deze samen om het totaal te beheersen

Forecast Pro TRAC V6 en Unlimited V11, wat is nieuw?

Nieuwe en verbeterde interface, inclusief:
  • Startscherm gelijk aan Microsoft Office van waaruit meerdere projecten te beheren zijn
  • Lint-menustructuur met duidelijke labels voor alle Forecast Pro opdrachten
  • Flexibeler canvas waarop u views kunt bekijken/aanpassen (bijv. de grafiek, het schema, rapporten), waardoor aangepaste en opgeslagen 'layouts' mogelijk zijn, die de bladwijzers hebben vervangen
  • Aanpasbare (snelle toegang) toolbar
Mogelijkheid om tot 5 unieke grafieken weer te geven, inclusief nieuwe gestapelde staafdiagrammen
 
Totalen per kwartaal en per jaar zijn nu beschikbaar in overschrijfbare schema's en rapporten 
 
'Heat maps' voor uitzonderingen en andere wereldwijde rapporten (bijv. kleurgecodeerde statistieken) 
 
Op Excel georiënteerde Collaborator (naadloze Excel-integratie):
  • Forecaster en Collaborator-applicaties kunnen geformatteerde spreadsheats samenstellen, die Excel Collaborator-gebruikers kunnen bekijken en aanpassen
  • Deze spreadsheets kunnen snel en gemakkelijk terug in Forecast Pro worden geïmporteerd als overschrijvingen met opmerkingen
  • Meerdere templates beschikbaar voor de Excel spreadsheets

Meer informatie?

Klik hier om meer informatie aan te vragen.

Stuur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw datareeks naar ATIM en wij maken voor u een demo-analyse met Forecast Pro TRAC.