Werken bij ATIM

ATIM Solutions heeft als doel, met haar kennis en ondersteunende software altijd datgene te bieden wat haar klanten helpt hun doel te bereiken op een manier die voor de klantorganisatie tot het beste resultaat leidt.

ATIM-BACE Academy is gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de vervoers- en logistieke sector. Er is keuze uit meer dan 120 opleidingen, variërend van LBO tot HBO+ niveau. Zo leiden wij onze cursisten op tot onder andere heftruckbestuurder, bedrijfshulpverlener, transportplanner of APICS professional. Daarnaast bieden Forecast Pro aan dé statistische Forecastoplossing met vele intelligente mogelijkheden, dit willen wij graag beter positioneren. Onze doelstelling is om de beste opleider van Nederland te worden en daarnaast de grootste aanbieder te worden in Forecastoplossingen.

Om dit doel te bereiken zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste:

Marketing
Specialist

Als Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en up to date houden van onze websites en ben je in staat om de marktpositie van ATIM-BACE Academy en ATIM Solutions verder uit te bouwen en te versterken. Je analyseert de marketingprocessen en voert verbeteringen uit, waardoor de conversieratio omhoog gaat.

Naast de operationele werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het marketingplan op korte en (middel)lange termijn. En draag je zorg voor de realisatie en coördinatie van de hieruit komende activiteiten, zodat het een bijdrage levert aan het behalen van de Marketingdoelstellingen.

Daarnaast ben je actief op onze social media kanalen en zorg je voor periodieke posts en ontwikkeling van nieuwe kanalen. Je zorgt voor (het ophalen van) voldoende (nieuwe) feiten, tips en trucs, zodat wij onze klanten kunnen voorzien van nieuwswaarde. Verder verzorg je de nieuwsbrieven aan onze klanten en rapporteer en adviseer jij je bevinden aan de directie en voer je aanvullende verbeteringen door.

Kerntaken/verantwoordelijkheden:

  • Websites beheren en verder optimaliseren
  • SEO verbeteren
  • SEA verbeteren
  • Mailings versturen
  • Opstellen van het marketingplan
  • Campagnes bedenken en uitvoeren
  • Marketingacties uitvoeren, analyseren, evalueren en optimaliseren
  • Signalering marktontwikkelingen
  • Het schrijven van wervende teksten
  • Up-to-date houden van (digitale)brochures en lesmateriaal

Functie-eisen:

Je herkent jezelf in de volgende competenties: zelfstandig, communicatief vaardig, proactief, creatief en commercieel. Je hebt, bij voorkeur, een afgeronde HBO opleiding (richting CE, MER of Marketing & Communicatie) en ervaring in een soortgelijke functie is een pre. Je beschikt over een uitmuntende schriftelijke Nederlandse taalvaardigheid, het is een pre wanneer je ook de Duitse en Engelse taal beheerst, en hebt ruime ervaring met SEO en SEA.

Aanvullende pre is kennis en interesse in Supply Chain Management en/of Logistiek en Transport.
Verder heb je ruime kennis van en ervaring met B2B marketing,  Wordpress, alsmede kennis van Adobe Indesign.

Wij bieden:
Werken in een gemotiveerd en flexibel team, locatie Rosmalen en Vianen, binnen een informele organisatie. Een leuke, afwisselende en uitdagende baan voor minimaal 24 uur per week met een salaris afhankelijk van ervaring en competenties.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: hr@atim.nl  of wandel eens binnen; de koffie staat klaar! 

werken bij ATIM als docent
Docent
voor diverse trainingen

Wij zijn op zoek naar docenten die als freelancer trainingen voor ons kunnen verzorgen. Dit zijn trainingen op het gebied van:

Dit kunnen trainingen zijn die zowel overdag als in de avonden door ons worden verzorgd. Daarnaast bieden wij deze niet alleen aan in Nederland, maar ook in het buitenland.

Heeft u een didactische achtergrond, spreekt u vloeiend Engels en/of Duits en bent u geïnteresseerd en/of gecertificeerd voor het verzorgen van één of meerdere bovengenoemde trainingen?
Stuur dan uw CV met motivatie naar hr@atim.nl.

Consultant

ATIM is op zoek naar consultants op freelance basis op het gebied van:

Bent u (overdag) beschikbaar en vindt u het geen probleem om te reizen (zowel binnen- als buitenland)?
Vindt u het een uitdaging om mee te denken en projecten tot een goed einde te brengen?
Heeft u kennis en ervaring met applicaties en implementaties?
En bezit u daarnaast over technische kennis van een SQL server?

Dan zijn wij op zoek naar u! Stuur uw CV met motivatie naar hr@atim.nl.